Bullitt-Mustang under restaurering!

Hvem kan vel glemme kjørescenene i filmen Bullitt, der Steve McQueen ratter sin grønne 1968 Ford Mustang 390 GT i jakten på en svart 1968 Dodge Charger? For det første er biljakten uvanlig lang til å være del av en spillefilm, og dessuten er bilkjøringen skikkelig heftig! To Mustanger ble brukt i filmen, en for penere kjøring, og en til å gjøre de tøffere stuntene, inkludert hoppingen i San Francisco’s gater. Steve McQueen var bilentusiast og racer personlig, og han lette lenge etter den beste av de to filmbilene.
Nå ser det ut til at den ene bilen er funnet, og det på en bilskrot i Mexico. Bilbyggeren er Ralph Garcia Jr., og hans intensjon var i utgangspunktet å skape en Eleanor-kreasjon av Mustangen. Men da Marti Auto Works verifiserte at det dreide seg om en av de originale filmbilene ble disse planene lagt døde. Nå var det originalrestaurering som gjaldt. 
Filmbiler er verdt mange penger, og det er anslått at bilen kan oppnå en pris på $ 1.000.000,- på en auksjon. Nå er det ikke første gang at noen påstår at en Mustang fra filmen Bullitt har dukket opp, så kravene er strenge til bevisførsel. Alt som har med Steve McQueen å gjøre er verdt store summer, og det gjelder først og fremst bilene hans. McQueen døde i 1980, bare 50 år gammel. 

Her ser du et utdrag fra filmen med litt heftig bilkjøring! 
https://www.youtube.com/watch?v=31JgMAHVeg0

Laster...
Annonse
en Translate
a a a
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse