I år avholdes Nasjonal Motordag på søndag 10. juni!!

Nasjonal Motordag er en landsomfattende markering der lokale klubber, lag og foreninger med motorinteresse setter fokus på motorhobbyen. Etter 7 år med Nasjonal Motordag er det verdt å merke seg at Nasjonal Motordag fra og med i år er flyttet til 2. søndag i juni som fast arrangementsdag!
Iht. markering av dagen har vi fortsatt mye å gå på, AMCAR oppfordrer derfor alle motorklubber, lag og foreninger til å gå sammen og starte planlegging av Nasjonal Motordag i sitt lokalområde - på tvers av merker, nasjonalitet og type motorhobby. Sett i relasjon til de utfordringene motorhobbyen står ovenfor er det viktig at vi via Nasjonal Motordag viser frem bredden av motorhobbyen, slik at de som besøker arrangementene får en god og positiv opplevelse av den norske motorhobbyen. På Nasjonal Motordag ønsker vi å samle alt fra mopeder, motorredskaper til bil og veteranbusser, m.m. Gjerne også annet motordrevet på land, sjø og i luft – her skal det være plass for alle!
Bli med på markering av Nasjonal Motordag!
På AMCAR’s biltreffkalender kan alle klubber, lag, foreninger  og andre arrangører legge inn sine lokale motorarrangementer gjennom året. Biltreffkalenderen finner du på www.amcar.no.


Legg inn ditt arrangement her
Last ned plakat  -  Last ned deltakerkort


Laster...
en Translate
a a a
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse