Klubber

Raceworz Club Norway

Raceworz-Fullskjerm.jpg

Raceworz Club Norway er en landsdekkende medlemsklubb og arrangør for Raceworz-konseptet. Raceworz er et familievennlig event for alle bilmerker og modeller av kjøretøy, som arrangeres etter samme konsept både i USA, Japan og Norge,- hvor Raceworz en blanding av utstilling, «Run 4 Fun», Drifting, Street Legal og Dragracing. Raceworz-konseptet er bygd opp rundt Fast and the Furious filmene i USA, hvor det hele startet.

I Raceworz Club Norway kan alle være medlem, hvor målet er enkelt; Vi skal ha det gøy! For medlemmene våre skal vi fremforhandle gode rabattordninger, - hvor vi gjennom vårt samarbeid med AMCAR allerede kan tilby våre hovedmedlemmer gode rabattavtaler innen forsikring og finansiering, samt teknisk bistand i forbindelse import, ombygging, dokumentasjon, registering og mye, mye mer: Det skal lønne seg å være medlem i Raceworz Club Norway.

Et hovedmedlemsskap i Raceworz Club Norway inkluderer et digitalt medlemskap i AMCAR, slik at man kan benytte seg av AMCAR’s medlemsfordeler – inklusive tilgang til underholdningsportalen Refuel. I tillegg får man som hovedmedlemmene i Raceworz fri inngang til alle Raceworz event i Norge, samt tilgang til klubbens lukkede medlemssider.

Medlemskap i Raceworz Club Norway tegnes på nettsiden til Raceworz: www.raceworz.no

Har du allerede begynt å planlegge 2019-sessongen, må du sett av 4. mai for årets Raceworz arrangement på Gardermoen. AMCAR kommer til å være tilstede – og det håper vi du også vil. Med, eller uten bil. Vi skal ha det «gøy» - som det heter!

Raceworz Club Norway

Stiftet

29. september 2018

Postadresse

Besøksadresse

Hjemmeside

Send e-post

Kontaktpersoner

Thomas Følling. Mob.: 911 02 124, e-post: thomas@raceworz.no

Takk for din påmelding. Lukk