Rapport fra AMCAR Route 66 Tour 2012 - Del 2

AMCAR Route 66 Tour 2012 - Del 2

Årets andre Route-66 tur startet i Detroit, selv om Route 66 som kjent går fra Chicago. De fleste deltakerne dro over til USA fem dager før selve Route 66-turen startet for å få med seg legendariske Woodward Dream Cruise. Dette treffet samler 40 – 50.000 biler langs Woodward Avenue, en cruise-stripe som er 2,5 norske mil lang. Vi var også invitert opp til Flint, Michigan, hvor vi var æresgjester hos arrangøren av Back to the Bricks-treffet, et treff som samler tusenvis av biler hvert år. I Flint besøkte vi en imponerende privat bilsamling og vi fikk omvisning i en stor garasje hvor mange biler var under restaurering. 
Når Detroithelgen var over kjørte vi til Chicago og sjekket inn på hotellet på Michigian Avenue, downtown. Etter to dager i Chicago, med guidet Route 66-omvisning og båttur på Chicago River og Lake Michigian, bar det i vei vestover langs Route 66. Turen tok tre uker, og som alltid passet vi på å kjøre mest mulig av original Route 66. Vi gjorde en avstikker til Grand Canyon og Las Vegas underveis.

Nedenfor ser du bilder fra turen, som i store trekk fulgte samme program som årets første tur. Hver morgen startet vi med felles gjennomgang av dagens program. På denne turen valgte mange av deltakerne å kjøre sammen, og gjøre felles stopp underveis. For mer Route 66- stoff anbefaler vi å lese reportasjen i AMCAR nr 10 – 2011 og 1 – 2012, fra Route 66-turen i fjor. 


Laster...
Annonse
en Translate
a a a
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse