AMCARSENTERET

- ligger sentralt plassert rett ved E6 noen kilometer syd for Trondheim sentrum. Senteret ble utvidet med et stort tilbygg i 2005, og fremstår nå som et komplett senter for alle med amerikansk bil. I AMCARSENTERET finner du kontorer for bilorganisasjonen American Car Club of Norway (AMCAR) samt redaksjonskontorer for AMCAR Magazine. Her finner du også vårt store bilbibliotek, en helamerikansk AMCAR Diner og diverse temautstillinger om amerikansk bil.

I senteret finner du også delebutikken U.S. Auto Parts og amcarverkstedet Car Craft.
Det første du møter når du kommer inn, er resepsjonsdisken. Den er spesiallaget for AMCAR, og du vil legge merke til at utforming er inspirert  av fasaden på bygget. Trappa i bakgrunnen fører opp til AMCAR-redaksjonens lokaler og dineren.

Som AMCAR-medlem kan du søke råd, hjelp, kunnskap og opplevelser i vårt senter i Trondheim. Kvalitet er et stikkord for interiøret i det nye senteret.Her kan du blant annet se vår store brosjyre-utstilling. Mangeårig medlem Frode Wilmann har laget temautstillingen med bilbrosjyrer gjennom tidene.Asbjørn Johansen er en av 11 faste medarbeidere i AMCAR. Hans ansvarsområde dekker bl.a. AMCAR Shop og kontakten med lokalklubber og merkebilklubber rundt om i landet.
 
Gangene på Amcarsenteret er en opplevelse du ikke må gå glipp av!   


Vårt bibliotek inneholder den største samling av amerikansk billitteratur i Europa med over 21.000 bøker, blader, originalbrosjyrer og delekataloger som dekker de fleste årsmodeller fra de eldste til de aller nyeste.

AMCAR er tilsluttet over 30 merkeklubber og bilorganisasjoner i inn- og utland, og hver måned mottar vårt bibliotek over 50 forskjellige bilblader og magasiner. 

Medlemmer kan fritt benytte AMCAR’s tekniske avdeling i forbindelse med restaurering eller ombygging.

Her finner du gamle og nye brosjyrer, verkstedmanualer, bøker og blader. I tillegg har vi et norsk amcarbilregister på over 26.000 biler.

På Amcarsenteret i Trondheim er det rikelig med plass til å sette seg ned og ta del i opplevelsen det er å bla gjennom gamle og nye brosjyrer.

Enkel teknisk hjelp er gratis for medlemmer, mens mer omfattende hjelpkan koste fra kr. 50,- til kr. 500,-, alt etter hvor mye arbeid dette innebærer.

Prikken over i’en er den amerikanske dineren i øverste etasje.Splitter nytt diner-møblement ble innkjøpt fra Vintage Vending i New Hampshire. 

Under åpningen i forbindelse med Hot August Nights var det åpent hus med gratis servering av hamburger og donuts. Og medlemmene lot seg ikke be to ganger.

I USA er colamaskiner med såkalt ”rounded top” mest etterspurt. Dette er en Vendo 110 fra 1956 med kapasitet på 110 cola-flasker.

U.S. AUTO PARTS Tlf. 72 90 04 40.
Butikken som har alt du trenger til amerikansk bil. AMCAR-rabatt: 12% på bildeler (unntatt tilbudsdeler). Veterandeler, trimdeler, verktøy & marine: nettopriser.
 
På Amcarsenteret finner du flere firma med engasjement i amerikansk bil...

CAR CRAFT Tlf. 72 88 00 80.
Geir Gullvåg driver spesialverksted for amerikansk bil i amcarsenteret.Laster...
Annonse
en Translate
a a a
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse