Tilbake til artikler

23. oktober 2019

AMCAR besøker Drammen Mustang Klubb

20191015_143452(0).jpg

Det var med stor forventning vi kjørte inn i Drammen sentrum for å ta en titt på klubbens nye klubblokale. Klubben ble stiftet 12 juli 2014 og er svært aktiv med å arrangere treff og turer i både inn og utland.

Det er få forunt å ha et klubblokale så sentralt plassert i en by, og våre forventninger ble ikke gjort til skamme. Vi ble møtt av klubbleder Dag Frode Olsen og fikk en særdeles god opplevelse på en ellers regntung dag i Drammen.

 

(Lånt bilde fra klubbkveld.)

 

Klubblokalet ligger i kjelleren på et næringsbygg og har adkomst via en bred nedkjøring fra bakkeplan – en stor port åpner opp for en aldri så liten Mustang-himmel. På rekke og rad står det villhester og cobraer i vinteropplag. Lokalet er velegnet til både vinterlagring, mekking og fungerer også som en sosial møteplass for klubbens 43 medlemmer.

 

 

Ukentlige klubbkvelder er godt besøkt og en kjærkommen aktivitet – Kanskje spesielt i vinterhalvåret . Mens vi var på besøk kom Perry Olsen trillende med sin 1969 Mach 1 som noen timer tidligere hadde vært på kontroll hos «tannlegen» -resultatet ble null hull -  Ikke rart at bileieren smilte fra øre til øre.

 

 

Vi takker for en flott omvisning i klubblokalet, og håper muligheten byr seg til å møte klubbens medlemmer ved en senere anledning!

 

 

På besøk hos Drammen Mustang Klubb: Bjarne Reistad og Asbjørn Johansen fra AMCARs administrasjon