Tilbake til artikler

03. mars 2020

AMCAR lanserer snart ReFuel Appen – fyll etanolfri E0/98 oktan!

etanolbilde.jpg

AMCAR har besluttet å inngå samarbeid med High Octane AS, drevet av entusiastene Inge Mauseth og Tom W.  Gulbrandsen. Det siste året har High Octane AS utviklet en dedikert app med full oversikt over bensinstasjoner som fører etanolfri 98 oktan bensin.

AMCAR har siden 2012 arbeidet for å sikre norske bilentusiaster tilgang på etanolfri bensin, såkalt E0/98. Dette arbeidet er pågående. Samtidig oppfordrer AMCAR alle bilentusiaster til å fylle etanolfri 98 oktan på sine entusiastkjøretøy. God omsetning av etanolfri 98 oktan vil gjøre arbeidet med å sikre norske bilentusiaster lovpålagt tilgang lettere. ReFuel appen vil helt klart forenkle letingen etter etanolfri 98 oktan for mange. Den bør også være et signal til bransjen om at vi følger med hvem som bidrar til glede og nytte for bilhobbyen. Derfor er det naturlig for AMCAR å inngå dette samarbeidet og bidra til både lansering og oppslutning blant norske bilentusiaster.

Denne appen vil være gratis å bruke og laste ned. Den vil være tilgjengelig på både iPhone og Android enheter. Den har innebygd muligheter til ruteplanlegging for de som skal ut på lengre turer, og brukere er således uavhengig av navigasjonssystemer i kjøretøy. Siste hånd på verket legges i ukene som kommer og appen forventes lanseringsklar i begynnelsen av mai.

Tagger

Nyheter
Takk for din påmelding. Lukk