Tilbake til artikler

31. mai 2024

AMCAR ønsker Rambler & AMC Club of Norway velkommen som tilsluttet klubb

amcklubb.jpg

Rambler & AMC Club of Norway (RACN) er en landsdekkende klubb for alle med interesse for kjøretøy produsert av American Motors Corporation (AMC) eller merker tilknyttet AMC fra og med 1954 til og med 1987.

RACN ble stiftet 1. februar 1982, og har i dag rett over 100 medlemmer og tigangen så mange følgere på Facebook. På FB-siden finner man nyttige mekketips, salgsannonser, bilder og informasjon fra klubben og deres medlemmer. Som merkebilsklubb søker RACN å skape et godt miljø for sine medlemmer, med aktiviteter, utveksling av erfaringer og kunnskap rundt bilmodellene klubben representerer.

Årets høydepunkt er klubbens vårtreff, som i år avholdes 14. – 16. juni på Hokksund Camping – som er en familievennlig campingplass med høy standard.

Har du interesse for Rambler & AMC anbefaler vi medlemskap i klubben, som pr. i dag koster kr. 400,- og kr. 50,- som familiemedlem.

AMCAR setter stor pris på at RACN sin klubbtilslutning, med ønske om å støtte opp om fellesskapet i AMCAR, samt ta del i organisasjonens arbeid for norsk bilhobby - hvor alle klubber og medlemmer er velkommen uavhengig av bilmerke eller modeller man har interesse for.

For ytterligere informasjon om Rambler & AMC Club of Norway ta kontakt med klubbleder (og treffansvarlig) Trond Skjønberg på mobil: 971 06 281, eller e-post: trond.skjoenberg@gmail.com

Takk for din påmelding. Lukk