Tilbake til artikler

27. mai 2024

AMCAR på klubbesøk hos Mercedes-Benz Entusiastklubb

FORSIDEmerc.jpg

Under helgas landstreff var AMCARs representant, Jonas Bäcklund, på plass på Gol og Pers Hotell for å snakke om organisasjonens virke.

Et omtrent fullbooket Pers Hotell gjestet Mercedes-Benz Entusiastklubb i helgen. Strålende vær, fantastisk mangfold i både folk og biler, samt et tettpakket program skapte en fantastisk helg. Med en gradestokk som nærmet seg 30 grader og omtrent 120 biler på parkeringen, tok vi likeså greit avgjørelsen om å kjøre en klubbpresentasjon ute på utstillingsområdet.

Her ble det snakket om hva AMCAR gjør for bilhobbyen, hvilke medlemsfordeler som finnes, og hvor viktig samarbeidet mellom klubber og merker er for å styrke bilhobbyens vilkår. Spesielt ELV-direktivet og etanolsaken ble flittig diskutert, og AMCARs representant stilte seg åpen for spørsmål etter seansen.

Etter utstillingen var det klart for vinsmaking og mingling, før det ble dekket opp til festmiddag på kvelden. Også her fikk AMCARs representant noen minutter for å ta en lyn-gjennomgang av presentasjonen som tidligere ble fremført. Under middagen ble det også premiering i mange klasser, før festen etter hvert flyttet seg opp i lokalene med både god live-musikk og enda bedre stemning.

AMCAR takker Mercedes-Benz Entusiastklubb for en fantastisk helg og et strålende opplegg!

Mercedes-Benz Entusiastklubb ble stiftet i oktober 2000, og har siden den gang jobbet for å fremme interessen og miljøet rundt det tyske merket. Klubben består av i overkant 1000 medlemmer, og har til sammen åtte lokallag rundt hele landet. De har også både egen hjemmeside, eget medlemsblad i form av MB-Tidende, og arrangerer flere sammenkomster gjennom året.

Klubben ønsker seg alltid nye medlemmer, enten du har bil selv eller bare har interesse for Mercedes-Benz. Innmelding i klubben kan gjøres på deres hjemmesider, og skulle du ha spørsmål rundt klubben så kan de nås på e-post: styreleder@mbentusiastklubb.no

 

Takk for din påmelding. Lukk