Tilbake til artikler

07. mars 2024

Border Cruisers – Ørje tilsluttes AMCAR

boarder+cruisers+banner.jpg

Border Cruisers, Ørje, ble stiftet 6. september 2015, og har i dag en stødig medlemsmasse på rundt 60 hovedmedlemmer – med interesse for alt i fra Volvo til amerikanske hobbybiler.

Border Cruisers er en aktiv klubb med månedlige arrangementer, og i vinterhalvåret arrangerer de alt ifra utflukter til medlemsmøter - i et lokale de låner hos kommunen. På treffsiden arrangerer klubben All Over Again, som er et dagstreff for hele bilhobbyen, med rebusløp, cruising, bilutstilling og livemusikk. Arrangementet ble første gang avholdt i 2008, og har deretter blitt arrangert annen hvert år. I sommerhalvåret arrangerer de felleskjøring til øvrige treff og arrangementer i landsdelen, i tillegg lokale aktiviteter.

Hvorfor AMCAR-tilslutning?
Klubbleder Even Ruud utaler følgende: Vi ønsker å støtte opp om AMCAR, og arbeidet de utfører for Norsk kjøretøyhobby. I tillegg til at vi får tilgang til AMCARs klubbfordeler, med kostnadsfri bruk av klubbstyringsverktøyet StyreWeb. Etter å ha fulgt AMCARs arbeid overtid, har klubbens medlemmer sett at organisasjonen jobber for alle, uavhengig av bilens produksjonsland og alder - noe som ble avgjørende for vår klubbtilslutning!

Vi takker for tillitten og ønsker klubben velkommen. Vi ser frem til et godt samarbeid til nytte for klubbens medlemmer og for norsk bilhobby generelt.

Takk for din påmelding. Lukk