Tilbake til artikler

17. mars 2021

Flere ressurser på tekniske tjenester

Are1.jpg

Stor medlemstilgang og enda flere tekniske saker å løse for våre medlemmer, har ført til at AMCAR bemanner opp sine kjøretøytekniske tjenester.

Teknisk avdeling hjelper AMCARs medlemmer i alt fra de enkleste tekniske data om bilen via reparasjonsdata til tunge anbefalinger i ombyggingssaker. Særlig i lys av det siste har vi valgt å trekke inn enda mer kompetanse på materialteknikk, styrkeberegning og konstruksjon.

Are Hegstad (31) tiltrådte administrasjonen som teknisk konsulent fra 1. februar, og blir en god tilvekst og kapasitet for å besvare og hjelpe mange av de utfordringer våre medlemmer konsulterer oss om. Han er utdannet ingeniør med fagfelt styrkeberegning og konstruksjon. I tillegg til å ha det formelle på plass er han «arvelig belastet» og ihuga utøvende bilentusiast, som resten av de som jobber i AMCAR.

For den eldre garde, som husker tilbake i tid, er Are sønn av avdøde bilentusiast og hot-rod bygger Jens Hegstad og nevø til Erik Dragsnes og Kari Dragsnes. De to siste utgjorde en del av administrasjonen i AMCAR og redaksjonen i Amcar Magazine de første 20 årene til organisasjonen. I tillegg til oppvekst og miljøpåvirkningen har Are utviklet egen bilinteresse gjennom Off-road bygging, BMW Gatebil- og hot rod bygging. Han har også noen originalbiler på lur i garasjen.

AMCAR er veldig glad for å få en kvalifisert, skolert og interessert kollega med på laget. En representant for det nye, for fremtiden, og en som i aller høyeste grad vet og har interesse for tradisjoner og arv. Vi ønsker Are Hegstad velkommen på laget, og gleder oss til fortsettelsen!

Tagger

Nyheter
Takk for din påmelding. Lukk