Tilbake til artikler

23. juli 2020

Norsk Land Cruiser Klubb Norge tilsluttes AMCAR

land-cruiser-3-1527194904.jpg

Toyota Land Cruiser er en av de mest robuste og tøffeste 4x4 du kan eie, og bilen har røtter helt tilbake til 2. verdenskrig. Bilen produseres den dag i dag og har en hærskare av tilhengere verden over.

Norsk Land Cruiser Klubb er en landsdekkende klubb som ble stiftet den 16.08.1998 i Trondheim, og teller i dag 730 entusiastiske medlemmer.

Klubbens formål er å fremme interessen omkring Land Cruiser, samt å skape et godt og inkluderende klubbmiljø.
Medlemmene besitter masse teknisk kompetanse og øvrig kunnskap som deles villig. Utstrakt oversikt over deletilgang i inn og utland gjør det langt lettere for medlemmene å restaurere eller holde en Land Cruiser i god stand. Klubben er svært driftig og arrangerer turer, treff og møter hvor terrengkjøring, kjøretøy og sosialt samvær er prioritert.

 

 

Klubbleder Kjell Olsen uttaler følgende:

Det er svært betryggende å være en del av en sterk bilorganisasjon som tar norsk bilhobby på største alvor. AMCARs lange rekke med bilpolitiske gjennomslag, og spesielt i saken der AMCAR tok tak og fikk endret vilkårene for ferdsel i utmark, ble en stor seier for hele det norske offroadmiljøet. Når det i tillegg er en mengde fordeler ved å tilslutte seg, ble valget enkelt for oss i Land Cruiser Klubben.

AMCAR takker for tilliten og ønsker klubben velkommen – Vi ser fram til et godt samarbeid til nytte for Land Cruiser-entusiaster, og for norsk bilhobby generelt.