Tilbake til artikler

17. desember 2021

Norsk Land Rover Klubb tilsluttes AMCAR

lr2.jpg

Norsk Land Rover Klubb (NLRK) ble stiftet i 1975 og har som formål å samle eiere og brukere av Land Rovere i Norge. Klubben skal fremme interesse og kunnskap om merket, og det legges stor vekt på å være inkluderende, sosial og familievennlig. Medlemmene besitter masse teknisk kunnskap og har et internasjonalt nettverk slik at deletilgang er godt ivaretatt. Klubben er landsdekkende med hele åtte lokalavdelinger fordelt på hele landet.

Klubben er svært driftig og har aktiviteter som medlemsmøter, foredrag, filmkvelder, instruksjon, opplæring, konkurranser, turer og treff. Klubben har også et eget medlemsblad (4WD) som utgis 4 ganger året, samt en rikholdig klubbshop som tilbyr mange nyttige effekter og en fin kleskolleksjon.

Bladet(4WD) formidler bl.a. reiseskildringer, teknisk informasjon, kunngjøringer, referater, barnesider og kjøp og salg. Du vil finne liste over firmaer med gode medlemstilbud, og du kan stille tekniske spørsmål.

Klubben har en egen hjemmeside https://www.nlrk.no/ hvor du kan finne nyttig informasjon om innmelding og klubben generelt.

Vi enser at dette er en svært hyggelig klubb å være medlem i - Enten du eier en Land Rover eller Range Rover, vil du føle deg hjemme.

AMCAR takker for tilliten og ønsker klubben velkommen – Vi ser fram til et godt samarbeid til nytte for Land Rover klubbens medlemmer, og for norsk bilhobby generelt.

Lurer din klubb på tilslutning hos AMCAR?
Kontakt Bjarne Reistad på: bjarne@amcar.no, tlf.: 473 84  980 eller Asbjørn Johansen på: asbjorn@amcar.no, tlf.: 901 10 425

Takk for din påmelding. Lukk