Tilbake til artikler

28. september 2018

På besøk hos AMCAR Vadsø

Klubbesøk Amcar Vadsø

Klubbesøket hos Amcar Vadsø startet med garasjebesøk, hvor vi fikk se mange flotte biler og spennende prosjekter. Selve informasjonsmøte med AMCAR ble avholdt i lokalet til Jørgen Sørensen, for så å avslutte kvelden med bilprat og pizzaspising på Opticom.

Til tross for laaange vintre og kort sommersesong er det oppsiktsvekkende mange medlemmer i Amcar Vadsø, som teller 62 medlemmer etter 6 års drift. Bor man i Vadsø og ønsker å dra på treff kan man ikke være redd for å kjøre langt for å utøve hobbyen sin. For å illustrere avstandene i Nord-Norge er det 74 mil - 10 ½ times kjøring mellom Vadsø og Tromsø, skal man bevege lenger sør i landet er det bare å plukke frem kalkulatoren å plusse på x antall mil og timer. Til tross for dette er det ikke uvanlig å se på facebook at klubbmedlemmene har vært på treff i både Norge, Sverige og Finland. Av egne arrangementer avholder klubben alt i fra vårmønstring til Cruise Nights og deltakelse med klubbstand på Varanger festivalen. For å samle medlemmene i vintersesongen benyttes klubblokale til den lokale MC-klubben for medlemsmøter og sosiale sammenkomster, i påvente av eget samlingssted/klubblokale.

Ønsker du ytterligere informasjon om Amcar Vadsø treffes klubbformann Bjørn Erik Thorsen på mobil 90552812, eller e-post: bjorn.erik.thorsen@gmail.com

På klubbesøk Hugo Karlstad (styremedlem i AMCAR).