Tilbake til artikler

01. november 2019

Stor interesse rundt AMCAR på Oslo Motorshow

OMS2019_1.jpg

Det er for tiden stor interesse rundt AMCAR, hvor både klubber og enkeltpersoner var innom AMCARs stand på Oslo Motorshow – for å høre om jobben AMCAR utretter for Norsk bilhobby. I tillegg til å ha en stor stand, avholdt AMCAR den årlige Bilhobbykonferansen i forbindelse med Oslo Motorshow. Årets konferanse hadde ett rekordstort oppmøte fra klubbmiljøene, i tillegg til privatpersoner og representanter fra industri og fagfolk med tilknytning til hobbyen.

Den jobben AMCAR utretter for norsk bilhobby blir lagt merke til, med det resultat at organisasjonen vokser og blir sterkere og sterkere for hver dag som går. I skrivende stund teller AMCAR 19.800 direktemedlemmer og 126 tilsluttede klubber. I tillegg er 20 merkebilsklubber i samtaler med AMCAR om tilslutning. For de klubber som har vurdert, men ikke vet omfanget og kostnadene med en tilslutning til AMCAR så er det bare å ta kontakt for info. En klubbtilslutning koster det samme som et personlig medlemskap med blad, kr. 945,- pr år, og inneholder klubbfordeler.

I løpet av tre hektiske dager hadde vi ca. 40.000 besøkende innom AMCARs stand på Oslo Motorshow. Tilbakemeldingene på jobben vi gjør, og ikke minst det brede spekteret av biler på AMCARs stand, var overveldende. Det er mye skryt å få, og at vi blir flere klubber og medlemmer gjør Norges beste bilhobbyorganisasjon i stand til å levere et bedre og bredere tilbud til våre medlemmer. Ikke minst, størrelsen gjør oss i stand til å gjøre mer – for norsk bilhobby!