Tilbake til artikler

17. november 2020

TR-Register Norway tilsluttes AMCAR

forsidebile.tr.register.jpg

Triumphs konseptbil, TR1, ble vist frem på London Motor Show i oktober 1952, med en blandet tilbakemelding. Publikum likte fronten og potensialet til den åpne toseteren, men syntes at selve kupeen og bagasjerommet var i minste laget. TR1 ble derfor redesignet, og oppgradert med ny ramme, forbedret understell og motor. Den ferdige bilen ble lansert som TR2 på Geneva Motor Show i mars 1953, og nå med god respons! TR2 ble produsert i 2 år, for deretter å bli avløst av TR3 i 1955, TR4 i 1961, TR5/TR250 i 1968, TR6 i 1969, TR7 i 1974 og TR8 i 1979 – hvorpå produksjonen av de  flotte TR-modellene opphørte i 1981.

Oppslutningen rundt Triumphs TR-modeller har vært enorm, i 1970 ble det engelske TR-Register stiftet, registeret teller nå 53 lokalavdelinger fordelt over 39 land. Registeret skulle i år ha feiret sitt 50 års jubileum, med et stort treff i England, men pga. Covid19 har treffet blitt utsatt til høsten 2021.

TR-Register Norway ble etablert som en landsdekkende merkeklubb 8 oktober i 2013 etter å ha gjennomført det første europatreff i Norge med 120 deltagende biler. TR-Registeret var frem til dette et merkeregister under Norsk Sportsvognklubb, NSK (som opprinnelig ble etablert som et TR-Register i 1977). TR-Register Norway er Norges representant i det europeiske nettverk av TR-Registre. Klubben teller pr. i dag ca 100 medlemmer.

TR-Registeret er en sosial og åpen klubb for alle med interesse Triumphs TR-modeller. Det norske TR-Registeret har flere faste årlige aktiviteter; europatreff, nordisk treff, weekendsamlinger i Norge og dagskjøringer i tillegg til klubbmøter og (h)julebord.

I tillegg er det mye aktivitet på klubbens Facebookside, her finner man alt fra nyttige tips og triks, til informasjon om klubbaktiviteter og bildedeling fra treff og utflukter.

exTReme er klubbens medlemsblad, dette kommer ut årlig og oppsummerer aktivitetene i året som gikk og aktiviteter i året som kommer.

Klubben har egen hjemmeside www.tr-register.no hvor du kan finne nyttig informasjon om TR-Registeret.

Uttalelsene fra TR-Registeret:

TR-Register Norway er opptatt av at våre medlemmer skal kunne dyrke sin bilhobby i mange år fremover. Arbeidet AMCAR legger ned for bilentusiaster og entusiastklubber er formidabelt. Dette gjør oss trygge på at AMCAR vil være en riktig samarbeidspartner og viktig pådriver for å ivareta våre interesser fremover. Når vi i tillegg får tilgang til en rekke verktøy som gjør driften av klubben enklere er det naturlig for oss å tilslutte oss til AMCAR som klubbmedlem. Vi gleder oss til å komme i gang og ser frem til et godt samarbeid.

AMCAR takker for tilliten og ønsker klubben velkommen – Vi ser frem til et godt samarbeid til nytte for TR-Registerets medlemmer, og for norsk bilhobby generelt.

Takk for din påmelding. Lukk