Tilbake til artikler

25. april 2024

Turnpike Rodders tilsluttes AMCAR

Turnpike+logo+AI.jpg

Turnpike Rodders er en trondheimsbasert klubb for eiere av Hot Rods og Custombiler fra 1954 og eldre. Klubben ble stiftet i 1991, og har i dag 43 medlemmer fra hele Midt-Norge.

Klubbens har som mål om å videreføre Hot Rod og Custom-kulturen, samt å inspirere og dele erfaringer og kunnskap, i tillegg til å arrangere og delta på treff.

Når klubben skal på treff og arrangementer, prøver de i størst mulig grad å kjøre/ankomme samlet - noe som styrker det sosiale samholdet i klubben.

På arrangørsiden er klubben ansvarlig for det årvisse Hot Rod og Custom-treffet, som avholdes i forbindelse med Hot August Nights.
Til neste år skal klubben stå som arrangør av Norway Nats, hvor de skal bruke fasilitetene rundt Torshus folkehøyskole i Orkdal som base 4.-6. juni 2025.

Hvorfor AMCAR-tilslutning?
Klubbleder Sindre Eikli uttaler følgende: Vi ønsker å støtte opp om den jobben AMCAR gjør for hobbyen vår, hvor det blir viktigere og viktigere å stå samlet. I tillegg til at vi får tilgang til AMCARs klubbfordeler – med gode styringsverktøy.

Vi takker for tilliten og ønsker Turnpike Rodders velkommen, og ser frem til et godt samarbeid til nytte for klubbens medlemmer og den norske bil og motorhobbyen.

Takk for din påmelding. Lukk