Tilbake til artikler

11. november 2021

Vi lanserer nå vårt nye medlemstur-konsept som er langt mer mangfoldig enn tidligere!

retro+lola.jpg

Vi lanserer nå vårt nye medlemstur-konsept som er langt mer mangfoldig enn tidligere. De internasjonale begivenhetene står nærmest i kø og er vi har håndplukket noen av de aller beste for å gi deg en uforglemmelig opplevelse. Det er ikke bare trygt og forutsigbart å reise med oss – vi byr på erfarne reiseledere og gjerne på det lille ekstra du ikke ville hatt mulighet til å oppleve på egen hånd. Å reise i en gruppe med likesinnede, er både tryggere og mer sosialt. Vi har sett deltakere knytte nye bekjentskaper og noen har sågar blitt venner for livet.

Først ut er Retromobile i Paris – et realt lyspunkt midt på svarteste vinteren.

Opplev Retromobile i Paris med AMCAR
03. -06. februar 2022

Vi velger å kalle Retromobile verdens vakreste messe i verdens vakreste by. Messen er en internasjonal begivenhet og er i år større enn noen gang. Det betyr mer plass for utstillere og mer komfort for oss besøkende.

Mer enn 1 100 spektakulære kjøretøy fra hele verden, 620 utstillere og 120 bilklubber står klar til å tilfredsstille oss og besøkende fra alle fire verdenshjørner. Her kan du drømme, kjøpe, finne informasjon, møte restauratører, karosseribyggere og leverandører innen det meste som omhandler klassiske biler, samtidig som du kan beundre kjøretøy du aldri har sett før.
En reise med oss betyr ikke bare forutsigbarhet, men vi byr også på det lille ekstra, med blant annet et besøk hos Citroën Conservatoire og en avskjedsmiddag på Auto Passione Caffé. Vi bor sentralt og godt i forhold til messeområdet og ønsker du å utforske verdensmetropolen nærmere, er Eiffeltårnet, Triumfbuen, kunst, kultur og utsøkt gastronomi innen rekkevidde.

Sammen med det dedikerte teamet til Retromobile, ønsker vi deg hjertelig velkommen på tur med oss.

For påmelding og ytterligere informasjon trykk her!

 

Tagger

Takk for din påmelding. Lukk