Klubber

Capri Club Norge

Capri+club+norge-Fullskjerm.jpg

Ford Capri er en svært populær biltype i Norge. Med et herlig coupékarosseri og et vell med forskjellige motoralternativ å velge blant, er Ford Capri en super hobbybil. Ford Capri ble lansert i 1969 og ble produsert fram til 1986. Modellrekken deles inn i tre serier – MKI, MK2 og MK3 - og klubben hegner naturligvis om alle tre. Klubben er en svært driftig og aktiv klubb som legger vekt på det sosiale aspektet ved å årlig arrangere et landstreff og ha jevnlige samlinger i de forskjellige lokalavdelingene rundt om i Norge.

Klubben som er Nordens største Capriklubb ble stiftet allerede 11. august 1984 og teller i dag om lag 300 aktive medlemmer. Klubbens formål er å fremme interessen for Ford Capri, samt å arbeide for økt kunnskap om biltypen. Klubben har en teknisk avdeling som sørger for at kunnskap og deletilgang er godt ivaretatt. Klubben har også en egen klubbshop hvor man kan kjøpe en mengde kule klubbeffekter, litteratur, bilmodeller og mye annet relatert til Capri.

Klubben kan ikke bare tilby sine medlemmer et entusiastisk og inkluderende miljø, men også et godt etablert fordelsprogram med gode betingelser gjennom sine solide samarbeidspartnere. I tillegg kan klubbens medlemmer nyte godt av et delikat klubb-blad som utgis 4 ganger i året.

Klubbleder Inge Lirhus uttaler følgende:

«AMCAR kan vise til en rekke saker hvor de har hatt gjennomslagskraft og en betydningsfull stemme. Fremtiden er usikker, men vi kan i det minste vise vår støtte til den gode jobben som gjøres for Norsk bilhobby ved å tilknytte oss til AMCAR. Når vi også inkluderer fordelene klubben får så ble dette en enkel beslutning . Vi støtter dette viktige arbeidet og ser frem til et godt samarbeid.»

Capri Club Norge

Stiftet

11. august 1984

Postadresse

Besøksadresse

Hjemmeside

Send e-post

Kontaktpersoner

Formann: Inge Lirhus, tlf: 958 16 942, mail: inge.lirhus@gmail.com
Nestformann: Ole Johan Brovold. Mob.: 922 48 773, e-post: ole.brovold@hotmail.com

Takk for din påmelding. Lukk