Klubber

Consul/Granada Klubb Norge

Consul+Granada+klubb+norge-Fullskjerm.jpg

Ford Consul og Ford Granada var Fords toppmodeller i Europa i perioden 1972-1985. Store, romslige og komfortable biler som ble levert med en mengde ulike motorer, karosseriformer og utstyrsnivå. Betegnelser som Ghia og GXL kjennetegner de mest påkostede utgavene og disse falt raskt inn i det europeiske «Direktør-segmentet». For entusiastene, deles modellrekken inn i to epoker - MK1(1972-77) og MK2(1978-85) – Klubben ivaretar begge epoker.

Consul Granada Klubben er en landsdekkende klubb som hegner om alle som eier eller har interesse for biltypen. Klubben ble stiftet allerede i 1988 og har i dag over 400 entusiastiske medlemmer. Formålet er å fremme interessen for Consul/Granada, samt å skape et godt og inkluderende klubbmiljø. Utstrakt oversikt over deletilgang i inn og utland gjør det langt lettere for medlemmene å restaurere eller holde en Consul/Granada i god stand. Klubbens medlemmer kan også nyte godt av det flotte klubbmagasinet «Granada’n» og klubben har et årlig landstreff på Gol Campingsenter. Har du en Consul eller Granada eller har interesse for biltypen, er dette utvilsomt klubben å være medlem i.

Klubben har en egen facebookside med nær 4.500 medlemmer. Facebook-siden fungerer som et godt forum for å dele informasjon, kunnskap og interesse om Consul/Granada.

Klubbleder Geir Andersen uttaler følgende:

AMCAR tar norsk bilhobby på alvor og det er betryggende for oss med tanke på framtidens utfordringer i forhold videre bruk av våre entusiastbiler. I tillegg får klubben vår en rekke fordeler ved å tilslutte seg AMCAR – Rett og slett en virkelig god totalpakke for oss. Vi støtter opp om det gode arbeidet og ser fram til et godt samarbeid

Consul/Granada Klubb Norge

Stiftet

1988

Postadresse

c/o Geir Andersen. Reinemoveien 7. 3647 Hvittingfoss

Besøksadresse

Hjemmeside

Send e-post

Kontaktpersoner

Klubbleder: Geir Andersen. Mob.: 906 56 128, e-post: gxlghia@outlook.com

Takk for din påmelding. Lukk