Klubber

Historisk Racing Norge

HRN-logo-Fullskjerm.jpg

Full gass, fart og spenning med klassiske racerbiler, der førerne har høyoktan i blodet, utgjør essensen i historisk racing i Norge. Tette løpsdueller basert på «gentlemans racing» der man har respekt for andre førere og deres biler, er en spektakulær opplevelse enten man er deltager eller publikum.

Foreningen ble stiftet i 2004 av ildsjelene Rolf Busch, Bjørn Lien, Henning Hansen, Holm Jakob Matheson og Edwin Solheim. Formålet er å øke interessen om historisk racing og gi medlemmene muligheten til å bruke historiske løpsbiler i konkurranse. I dag har foreningen 150 aktive medlemmer og rundt 40 aktive førere som deltar i løpsserien. Løpene kjøres etter et internasjonalt regelverk og skal sikre førerne sikkerhet, stabilitet og forutsigbarhet.

Foreningen er svært opptatt av lidenskapen til bilene og det sosiale samholdet er minst like viktig som konkurranseelementet. Utenfor løpssesong tilbyr foreningen klubbkvelder med sosialt samvær i hyggelige lokasjoner og gjerne med spennende foredragsholdere.

Du behøver ikke ha egen bil for å være medlem, så lenge du har interessen. Har du lyst til prøve deg med din egen bil, så har foreningen en ordning der du kan få kjøre «prøveløp» over to løpshelger uten FIA-godkjenning. Det forutsettes dog at bilen er rimelig historisk korrekt.

Har du lyst til å prøve? Da anbefaler vi på det varmeste at du tar kontakt med den svært trivelige gjengen.

 En mengde nyttig informasjon om historisk racing finner på foreningens hjemmeside.

Historisk Racing Norge

Stiftet

2004

Postadresse

Besøksadresse

Hjemmeside

Send e-post

Kontaktpersoner

 Formann: Hans Peter Havdal, tlf.: 920 65 690
 Kasserer og sekretær: Mads Gjerdrum, tlf.: 906 52 583

Takk for din påmelding. Lukk