Klubber

Vi er Jeep Club Norway

Jeep+club+norway-Fullskjerm.jpg

Klubben ble startet i oktober 1999 av Per Jenssen og Even Erlien. Ønsket om og behovet for en egen merkeklubb for Jeep, som kan fylle inn der Off-Road-klubbene skiller lag med Jeep-eierens interesse om å dyrke bilens historie og sosialt fellesskap med likesinnede var definitivt tilstede.

I disse internettider fant vi ut at vi ville lage en klubb som var basert på en god hjemmeside og informasjon sendt ut til medlemmene via mail. Ingen av oss som startet dette ønsket å forsake viktige kvelder i garasjen for å slikke frimerker. Klubben er også kjemisk rein for kakelotterier og den slags.

Litt av grunnfilosofien med klubben er at vi ønsker så mange aktive medlemmer som mulig uten å stenge noen ute. Det håper vi å oppnå med å rette alt inn mot at medlemmenes utbytte avhenger av deres oppmøte på våre tilstelninger. Vi har sagt nei til faste rabattavtaler med firmaer. Derimot er vi svært stemt for invitasjon fra firmaer som ønsker å invitere oss på besøk, eller sponse våre arrangementer og i den forbindelse komme med noen knakende gode medlemstilbud som gir dem omsetning.

Klubbens medlemsmasse øker jevnt og trutt og vi har medlemmer spredt utover hele landet. Vi har gjort en liste over medlemmene tilgjengelig for de lokale kontaktpersonene slik at kontakt mellom medlemmene enda lettere kan opprettes. Vi har som mål å tilby arrangementer jevnlig til medlemmene, men vi ønsker å gjøre det slik at forarbeidet for den ansvarlige ikke tar knekken på noen. Vi vet jo at når Jeepfolk treffes skal det ikke mye til for å engasjere.

Vårt håp er at vi ved å gå forsiktig frem så skal vi klare å skape en levekraftig klubb til beste for de bilene vi er så glade i, og at vi alle skal få utbytte av vårt felleskap. 

Vi besøker Jeep Club Norway

Jeep Club Norway

Stiftet

1999

Postadresse

Postboks 83, 5132 NYBORG

Besøksadresse

Jiipgata 10

Hjemmeside

Send e-post

Kontaktpersoner

Formann og treffleder
Åge Færestrand
formann@jeepclubnorway.no
ages.oljeservice@gmail.com
413 06 030

Kasserer
Ina Christine Kjærstad
kasserer@jeepclubnorway.no
inakjaerstad@hotmail.com
944 97 461

Styremedlem og medlemsansvarlig
Vidar Pettersen
styremedlem@jeepclubnorway.no
vidar_pettersen@yahoo.no
452 06 219

Sekretær
André Holm
secretary@jeepclubnorway.no
481 96 928

Takk for din påmelding. Lukk