Klubber

Klubb Alfa Romeo Norge

alfaklubblogo-Fullskjerm.jpg

Racing, utsøkt design, sportslige kjøreegenskaper og teknisk avanserte løsninger er merkets kjennetegn og eierne som får «Alfa-viruset» blir sjelden kvitt «sykdommen». Da er det fint å vite at man ikke er alene - om lag 1.200 entusiastiske Alfisti er medlemmer i Klubb Alfa Romeo Norge. Klubbens formål er å virke for eiere og andre interesserte, og gjøre det lettere og mer gøy å eie en Alfa Romeo – utvilsomt en flott klubb å være medlem av

Klubb Alfa Romeo Norge som så dagens lys allerede i 1982, er en svært driftig landsdekkende forening som består av hele 11 velfungerende lokallag. Klubben kan tilby sine medlemmer et særdeles godt og entusiastisk miljø, samt svært gode medlemsfordeler. Treff og turer i inn og utland, er bare noen av aktivitetene medlemmene kan ta del i.

Som en av få norske klubber har Klubb Alfa Norge en egen racingserie som heter Corsa Italiana – racing ligger i merkets DNA og over 30 racingteam stiller til start i serien. I tillegg arrangeres det ferdighetskjøring på lukket bane for klubbens medlemmer. Teknisk kompetanse og øvrig kunnskap om merket deles villig, og klubbens største arrangement er Italiensk Dag.

Klubben har en egen hjemmeside: klubbalfaromeo.no hvor du kan finne nyttig informasjon om både innmelding og klubben generelt. I tillegg til en godt besøkt facebookside og et forum kalt cuoresportivo.no, får klubbens medlemmer et svært delikat og innholdsrikt klubbmagasin som heter «Alfanytt» rett i postkassen.

Klubb Alfa Romeo Norge

Stiftet

20. april 1982

Postadresse

Klubb Alfa Romeo Norge, Postboks 1034 Drøbak City, 1442 Drøbak

Besøksadresse

Hjemmeside

Send e-post

Kontaktpersoner

Formann: Øyvind Iversen, tlf.: 909 51 275, epost: formann@klubbalfaromeo.no

Medlemskontakt og styremedlem: Krisztian Konszky, epost: medlemskontakt@klubbalfaromeo.no

Takk for din påmelding. Lukk