Klubber

Lamborghini Klubb Norge

lamborghini+klubb+norge-Fullskjerm.jpg

Det er ikke mange bilprodusenter som kan smykke seg med begrepet supersportsbil. For Lamborghini sin del er begrepet et synonym på alle bilene de har produsert. Fra den første Lamborghini 350 GTV som ble lansert i 1963 og fram til i dag, har Lamborghini produsert ekstreme biler, med ekstreme design og ekstreme ytelser. Fra å være nærmest fritt for eksemplar i Norge, har bestanden av Lamborghini økt betraktelig de senere år.

Norsk Lamborghini Klubb er en landsdekkende klubb som hegner om alle som eier eller har interesse for bilmerket. Klubben ble stiftet i 2012 og teller i dag om lag 100 medlemmer. Formålet er å fremme interessen for Lamborghini, samt å skape et godt og inkluderende klubbmiljø. Utstrakt kunnskap om Lamborghini finnes blant klubbens medlemmer, og gjør det lettere å være eier av en slik bil.

Klubbens medlemmer er svært aktive og er ikke redd for å bruke sine biler. Treff og sammenkomster både i Norge og utlandet, er bare noen av aktivitetene medlemmene kan nyte godt av. Klubben kan ikke bare tilby sine medlemmer et lidenskapelig og inkluderende  miljø, men også et godt etablert fordelsprogram med gode betingelser gjennom sine solide samarbeidspartnere.

Lamborghini Klubb Norge

Stiftet

2012

Postadresse

Lamborghini Klubb Norge, Vestengsvingen 4, N-1182 Oslo

Besøksadresse

Hjemmeside

Send e-post

Kontaktpersoner

Formann: Harald Skjøldt, tlf.: 900 37 544, epost: haraldsgym@gmail.com

Takk for din påmelding. Lukk