Klubber

Lincoln & Continental Owners Club Norway

Lincoln+continental+owners+club+of+norway-Fullskjerm.jpg

Lincoln & Continental Owners Club Norway ble stiftet 25. februar 1999 som en underavdeling (charter) av LCOC i USA. LCOC USA ble stiftet i 1953 og har drøyt 4650 medlemmer verden over. LCOC Norway er den andre klubben på det europeiske kontinentet. Den første ble stiftet i England og heter LCOC United Kingdom.
Alle Lincoln eiere vi har visst om eller fått tips om, har blitt tilskrevet og fått invitasjon om å bli med i klubben. Det har vært veldig god respons på klubben og klubbens akktiviteter, også fra våre naboland.
Formålet med klubben er å ta vare på biler av merket Lincoln og Continental og bidra til å samle entusiaster av disse to merker.
Lokalt utgis "Lincoln & Continental News", et kvartalsvis medlemsinformasjonsblad som tar pulsen på det som skjer her på berget. Alle klubbens aktiviteter blir omtalt, erfaringer blir delt og medlemsbiler blir presentert. Ajourført bil- og medlemsliste finner du også i tillegg til "kjøp- og salg" annonser (privatannonser er gratis for medlemmer!).
Klubben har eget register og fotoarkiv på de Lincolns vi vet finnes i Norge. Til nå har vi ca 550 biler i registeret og ca. 325 i fotoarkivet. Dette arbeidet gjøres for å vite mest mulig om Lincoln bestanden i Norge.
Effekter: Tennisskjorte med klubblogo kan kjøpes. De er hvite med logo på venstre side av brystet. Di finnes i størrelsene L, XL og XXL. Broderte tøymerker, pins og klistremerker (stickers) med klubblogo kan også kjøpes. Alle merkene har sort bunn med gullskrift.
Hvert år har klubben 5 arrangementer. Det første er et vintermøte på klubbens stiftelsesdato i februar hvor det er masse Lincoln-prat og fremvisning av Lincoln filmer. Neste arrangement er National Lincoln Meet & Cruising i mai måned. Dette treffet legges til Oslo-regionen. Etter premieutdeling avslutes dagen med en fellescruising. Tidligere år har cruisingene endt opp på hhv Rådhusplassen i Oslo, i Son, på Frognerseteren/Holmenkollanlegget og ved Abraham Lincoln statuen i Frognerparken. Sommerarrangementet legges sammen med 4. Juli cruisingen på Lillestrøm. LCOC har da en Lincoln markering i forkant av cruisingen. Høsttreffet har ambulerende treffsted. I år 2000 ble det lagt til Trondheim, mens det i 2001 var i Horten med påfølgende cruising til Tønsberg. I 2004 ble høsttreffet lagt til "Grombil 2004" på Ekeberg på samme som i 2002 og 2003. Sesongen avsluttes med Generalforsamling.

Nå innbyr vi også deg til å bli med i klubben!
Klubben kan tilby 2 typer medlemsskap. Alternativ nr 1 inkluderer medlemskap i moderklubben i USA og gir deg et flott og fargerikt medlemsblad på over 50 sider annen hver måned samt en årlig "Directory Issue" med oversikt over alle medlemmer og hvilke biler de har. Dette medlemskapet koster kr. 585,-, hvorav ca. kr 500,- utgjør "USA delen". Alternativ nr 2 er et rent nosk medlemskap som koster kr 175,-. I tillegg til begge medlemskapsalternativene kan du også tegne familiemedlemskap for andre familiemedlemmer innenfor samme husstand. Dette koster kr. 50,- i tillegg, uavhengig av antall medlemmer. Familiemedlemskap inbefatter eget medlemskort samt møte- og stemmerett i klubbens fora (post og medlemsblad sendes kun til hovedmedlemmet). Medlemskapet gjelder i ett år fra innbetalingsdato. Ønsker du å bli medlem, er vårt konto nummer for innbetaling av kontingent 6090 06 09941.

Arrangementer:
Regionale Lincoln-treff mange steder i landet + National Lincoln Meet.
Stavanger: Fast samling første mandag hver måned på Hinna Bistro.

Vi besøker Lincoln & Continental Owners Club Norway

Lincoln & Continental Owners Club Norway

Stiftet

25. februar 1999

Postadresse

Postboks 374, 2051 Jessheim

Besøksadresse

Hjemmeside

Send e-post

Kontaktpersoner

Formann: Ingve Jensen, tlf.: 915 29 064

Visepresident: Tor Nordvold, tlf.: 911 23 101

Kasserer: Hans Nordvold, tlf.: 916 47 272

Sekretær og redaktør for L&C News: Thor Langli, e-post: thorlangli@hotmail.com

Takk for din påmelding. Lukk