Klubber

Mercedes-Benz Car Club Norway

MBCCN_logo_2-Fullskjerm.jpg

Mercedes-Benz er et svært populært bilmerke i Norge, og det er lett å forstå. Med merkets rikholdige historie og store utvalg av modeller, finnes det nok å velge i for en ekte bilentusiast. Mercedes-Benz Car Club Norway er en svært driftig og aktiv klubb som legger vekt på det sosiale aspektet ved å jevnlig arrangere treff og turer i både inn og utland.

Klubben kan ikke bare tilby sine medlemmer et entusiastisk og inkluderende miljø, men også et godt etablert fordelsprogram med gode betingelser gjennom sine solide samarbeidspartnere.

Selv om klubben hegner om alle modeller fra Mercedes-Benz, er brorparten av medlemmenes biler av nyere dato.

Klubben ble stiftet i 2016 og teller i dag 182 aktive medlemmer. Klubbens formål er å fremme interessen for Mercedes-Benz, samt og være levende og aktiv i forhold til sunn klubbdrift. AMCAR har ved flere anledninger møtt denne hyggelige gjengen, og kan skrive under på at dette er en trivelig og sosial klubb å være medlem i.

Klubben har en egen hjemmeside https://www.mbccn.no/ hvor du kan finne nyttig informasjon om innmelding og klubben generelt.

Klubbleder Bjørn Mohn uttaler følgende:

Mercedes-Benz Car Club Norway ønsker å kunne tilby sine medlemmer de beste avtaler. Klubben består av ekte bil og motorinteresserte mennesker og vi ser at arbeidet AMCAR legger ned for at nettopp vi skal få gleden av å dyrke vår lidenskap er uvurderlig for oss og ikke minst alle med interesse for bil og motor.  Sammen er vi sterke.  Og husk, det er aldri for sent å leke med biler.

Mercedes-Benz Car Club Norway

Stiftet

2016

Postadresse

Postboks 88, Vollebekk, 0516 Oslo

Besøksadresse

Hjemmeside

Send e-post

Kontaktpersoner

Styreleder: Bjørn Mohn, mob: 413 06 467, e-post: leder@mbccn.no

Nestleder: Trond Hagebakken, mob: 928 00 025, nestleder@mbccn.no

Takk for din påmelding. Lukk