Klubber

Norsk Mini Cooper Club

norsk+mini+cooper+club_banner-Fullskjerm.jpg

Norsk Mini Cooper Club (NMCC) ble stiftet i 1988, 29 år etter Mini ble lansert av British Motor Company i 1959, og har siden blitt produsert av både British Leyland og Rover Group. I 1996 kjøpte BMW kjøpte opp restene av Rover Group og sikret seg retten til å bruke merkenavnet Mini. Etter noen år med design og planlegging ble den nye Minien lansert i 2001, da som en større og mere moderne utgave av den klassiske Mini – dog uten å miste sin identitet!

I Norsk Mini Cooper Club kan alle med interesse for Mini uansett årsmodell eller karosseritype bli medlem. Klubbens målsetting er å fremme interessen og ikke minst lage et miljø rundt Mini, noe de beviselig har greid med mange flotte arrangementer, og nær 400 entusiastiske medlemmer.

På klubbens årsmøte ble det enstemmig vedtatt å tilslutte seg AMCAR, og med dette støtte opp om arbeidet AMCAR utfører for norske bilentusiaster! 

For ytterligere informasjon om Norsk Mini Cooper Club og deres medlemstilbud se klubbens nett- og facebook-side, eller ta kontakt med klubbformann Morten Syverud på telefon 916 39 823 / e-post: leder@nmcc.eu

Norsk Mini Cooper Club

Stiftet

1988

Postadresse

Norsk Mini Cooper Club c/o Vigdis Johansen. Kirkeng 7 b, 1860 Trøgstad

Besøksadresse

Hjemmeside

Send e-post

Kontaktpersoner

klubbformann: Vidar Larsos Kristiansen, e-post: leder@nmcc.eu
Kasserer: Kine Olsen, tlf.: 93 23 63 12

Takk for din påmelding. Lukk