Klubber

Norsk Triumphklubb

triumphlogo-Fullskjerm.jpg

Å bli stort mer erkebritisk enn Triumph er vanskelig. Om vi nevner navn som Stag, Spitfire, TR og Dolomite, vil enhver bilentusiast nikke anerkjennende og tenke at dette er «motoring at it’s best».

Norsk Triumphklubb ble stiftet i 2001, og er en offisiell landsdekkende klubb som på selvstendig grunnlag er merkeklubb for alle typer Triumph. Klubben har i dag 127 entusiastiske medlemmer fordelt på flere lokalavdelinger.

Klubbens formål er å fremme interessen omkring Triumph, samt å skape et godt og inkluderende klubbmiljø. Gjennom egne hjemmesider har klubben bygd opp sitt eget ekspertpanel som besitter masse teknisk kompetanse og øvrig kunnskap. Med utstrakt oversikt over deletilgang i inn og utland blir det langt lettere for medlemmene å restaurere eller holde en Triumph i god stand. 3-5 ganger i året kan medlemmene glede seg til utgivelsen av det delikate medlemsbladet Driveline. Klubben har også en egen Webshop der du kan kjøpe flotte klubbeffekter.

Klubben er svært aktiv og er ikke redd for å bruke sine biler. Turer og treff i inn og utland og et årlig et landstreff med årsmøte, er bare noen av aktivitetene medlemmene kan nyte godt av.

Norsk Triumphklubb

Stiftet

2001

Postadresse

Besøksadresse

Hjemmeside

Send e-post

Kontaktpersoner

President: Thorbjørn Vig, tlf: 926 27 056, epost: thorbjorn.vig@tibnor.com

Takk for din påmelding. Lukk