Klubber

Norsk XM Klubb

Citroën XM var i sin tid merkets flaggskip og en svært teknisk avansert bil. Med et særegent design og hydraktiv fjæring som gir den ypperste kjørekomfort, er det lett å skjønne eiernes fascinasjon for biltypen.

Norsk XM Klubb ble etablert 11. januar 2000 og har rukket å feire sitt 20-årsjubilum. I klubbens tidlige fase var XM å regne som en bruksbil, mens XM i dag har dreid mer over til å bli en entusiastbil med samleverdi. Klubben er svært driftig og aktiv og legger vekt på det sosiale aspektet ved å ha jevnlige treff og samlinger. Formålet er å fremme interessen for XM og legge til rette for økt kunnskap om biltypen. Medlemmene besitter masse teknisk kunnskap og har et internasjonalt nettverk slik at deletilgang er godt ivaretatt.

Klubben kan ikke bare tilby sine medlemmer et entusiastisk og inkluderende miljø, men har også samarbeid med flere bilklubber med å arrangere blant annet «Fransk bildag». I tillegg kan klubbens medlemmer nyte godt av høykvalitets lesestoff i klubbmagasinet Citrophile som utgis 5 ganger i året.

Norsk XM Klubb

Stiftet

11. januar 2000

Postadresse

Norsk XM-klubb v/kasserer Rolf Lystad, Oklavegen 4, 6150 Ørsta

Besøksadresse

Hjemmeside

Send e-post

Kontaktpersoner

Klubbleder: Reidar Skarstein Schei

Takk for din påmelding. Lukk