Klubber

Pontiac Club Norway

Pontiac+club+norway-Fullskjerm.jpg

Formålsparagraf:
Klubben har som formål å virke for bevaring av og utvide interessen for kjøretøy produsert av Pontiac Motor Divisjon av General Motors.
Historie:
Pontiac Club Norway ble stiftet av 2 ivrige karer på Østlandet 1. januar 2010. Etter kort tid kom det til flere Pontiac entusiaster. Klubben er åpen for alle med interesse for bilmerket Pontiac og merkets bilmodeller. Dersom interessen er tilsted kan man søke medlemskap i klubben, hvor man er like velkommen med/uten egen bil. For ytterligere opplysninger se klubbens nettside eller facebook profil!
Klubbens virksomhet:
Klubben skal nasjonalt arbeide for forståelse for og samhørighet mellom eiere og personer med interesse for Pontiac Motor Divisjon's kjøretøyer. Klubben skal aktivt arbeide for å skape et positivt miljø for restaurering, vedlikehold og bevaring av kjøretøyer produsert av Pontiac Motor Divisjon. Klubben skal fungere som serviceorgan for medlemmene samt bistå med råd og veiledning for eiere av Pontiac kjøretøyer, samt samarbeide nasjonalt og internasjonalt med klubber som driver med tilsvarende virksomhet.
Arrangementer:
Klubben arrangerer årlig Landstreff, samt deltar med klubbstands på flere regionale arrangementer.

Vi besøker Pontiac Club Norway

Pontiac Club Norway

Stiftet

2010

Postadresse

Besøksadresse

Hjemmeside

Send e-post

Kontaktpersoner

President: Espen Hoftvedt, tlf: 901 68 510, epost: styret@pontiacclubnorway.no

Takk for din påmelding. Lukk