Klubber

Studebakerregisteret Norge

StudebakerLogo-Fullskjerm.jpg

Studebakerregisteret Norge (SRN) ble grunnlagt 16. mars 2016, på dagen 50 år etter at den siste Studebakeren rullet av samlebåndet i Hilton, Ontario, Canada - der den siste operative fabrikken i konsernet lå.

27. november 2019 ble Studebakerregisteret omgjort fra register til merke-klubb (med betalt medlemskap), og deretter tilsluttet AMCAR nå i januar.

Studebakerregisteret er en merkeklubb for alle Studebakere, E-M-F og Flanders, Erskine, Rockne, Pierce-Arrow (med vekt på 1928-1933, da Studebakerkonsernet eide P-A), Packard fra Studebaker-Packard-perioden 1954-1962, og Avanti II, som ble produsert etter at Studebaker Coroporation-perioden var over.

Pr. 15. januar teller Studebakerregisteret Norge 38 medlemmer, og her kan du bli medlem uavhengig av hvilken modelltype du har interesse for, eller om bilen din er original eller ombygd.

Siden oppstarten i 2016 har SRN gjennomført «Lazy Days», første år som et en-dags treff i Moss, året etter var det helgesamling i Sandefjord – med Furulund Kro og Motell som base. I 2018 var det Lazy Days i Tønsberg-området, med utgangspunkt i Hvasser Motell i gamle Tjøme kommune, og sist år på Jahren Gård og Feriested ved Stavern.

Studebakerregister arrangerer hvert år «International Drive-Your-Studebaker-Day», 2. lørdag i september. I tillegg arrangeres det julemøte i slutten av november, med foredrag og bilder fra året som har gått. Første ordinære årsmøte som medlemsklubb avholdes i klubblokalene til Moss og omegn Motorhistoriske Forening, mandag 16. mars.

AMCAR oppfordrer alle med interesse for bilmerket om å tegne medlemskap og støtte opp om Studebakerregisteret Norge.

Studebakerregisteret Norge

Stiftet

16. mars 2016

Postadresse

Besøksadresse

Hjemmeside

Send e-post

Kontaktpersoner

Klubbleder: Nils-Petter Norman, tlf.: 930 07 896, e-post: post@studebakerregisteret.no

Takk for din påmelding. Lukk