AMCARs medlemsturer 2018

AMCAR arrangerer fem medlemsturer til USA i 2018

Turpakkene inneholder flybillett, leiebil, hotell for hele oppholdet, samt billetter til utvalgte attraksjoner (SEMA-billett, osv). Reiseleder fra AMCAR er med hele veien, og alle deltakere får tilsendt et fyldig programhefte før avreise. 


16. - 28. mai 2018
Blues Highway Tour. Kr 18.990,- (FULLBOOKET!)
  
Bli med på en fantastisk rundtur som starter i Music City, USA, nemlig Nashville, Tennessee. Her får vi med oss Nashville Boogie, et populært bil- og musikkarrangement. Vi kjører så landeveien mot Elvis’ fødeby, Tupelo, Mississippi og videre deep south mot New Orleans. Vi opplever blues, jazz, soul og rock underveis. I New Orleans besøker vi kjente Bourbon Street, og de som vil, får med seg hjuldampertur på Mississippi-elven. Vi kjører Blues Highway, som går fra Mississippi-deltaet og nordover mot Natches, via Clarksdale til Memphis. I Memphis besøker vi Sun Studios og Graceland før siste etappe tilbake til Nashville.


24. juni - 14. juli 2018
Route 66 Tour. Kr 29.990,-
  
Bli med på Route 66! Turen tar tre uker, og vi cruiser hele veien fra Chicago til Los Angeles langs den gamle, originale, ekte Route 66. Vi opplever små og store attraksjoner og møter mange spennende mennesker underveis. Turen starter med to døgn i Chicago og fortsetter sørvest gjennom Illinois, Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona og California. Vi gjør avstikkere til Grand Canyon og til Las Vegas. Vær tidlig ute med å sikre deg plass!
Se program for denne turen


6. - 10. september 2018
Goodwood Revival Tour.  Kr 9.590,-

  
Bli med AMCAR på en spennende langhelg i West Sussex, England til legendariske Goodwood Revival. Vi får oppleve historic racing med biler og motorsykler slik det var på 50- og 60-tallet. De fleste førere, deltakere og faktisk også mange publikummere, går kledt som man gjorde for seksti år siden - nostalgi står i fokus! Goodwood er det mest populære arrangement i sitt slag i hele Europa, og det er stor rift om billettene. Reiseleder er med hele veien. Turpakken inkluderer fly, hotell, felles transport og billett til Goodwood Revival.
Se program for denne turen


30. oktober - 12. november 2018
SEMA Tour. Kr 18.990,-
 

SEMA er en bransjemesse for ettermarkedet for deler og utstyr til bil, med bilhobby og ombygging som sentralt tema. Det blir mulig å oppleve racingarrangementer og mye annet spennende. Vi besøker biltreff og attraksjoner i Los Angeles og får med oss Goodguystreff, enten i Scottsdale eller i Pleasanton. SEMA-turene er tettpakket med høydepunkter.
Se program for denne turen.
15. - 27. november 2018
AMCAR Turkey Run. Kr 18.990,-
  
Vi feirer Thanksgiving i Florida med giganttreffet Turkey Run på Daytona Beach. Treffet regnes som det største i sitt slag i verden og foregår inne på Daytona International Speedway. Vi besøker også et av USAs støret swap meets i Moultrie, Georgia. I tillegg blir det sol og strand og et tur til Key West. Vi besøker Miami, Orlando og USAs eldste by, St. Augustine. 
Se program for denne turenAlle turene inkluderer fly tur-retur, samtlige hotellnetter og full size leiebil under hele oppholdet. Vi har lagt opp til at to og to deler bil og hotellrom. Enerom, egen bil, flere i samme bil, endrede utreise- og hjemreisedatoer kan ordnes på forespørsel. Barn som deler rom og bil med foreldrene, betaler kun flybillett pluss et lite tillegg enkelte hoteller tar for ekstra person på rommet. Påmelding skjer til Hop A Long Travel AS (www.hopalong.no), på telefon 73 43 66 05 eller e-mail til kjetil@hopalong.no.  Mer informasjon om turene kan du få ved å kontakte Hilberg Ove Johansen, hilberg@amcar.no, eller Kjetil Sveistrup, kjetil@hopalong.no.

Forbehold om pris- og programendringer.


Laster...
Annonse
en Translate
a a a
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse